softkitty

Direktlänk till inlägg 6 juni 2012

Prometheus

Av softkitty - 6 juni 2012 13:39

Jag hade ju bara TÄNKT gå på bio idag men tydligen så bestämde, och överraskade, P mig med ett sms där han skrev att han bokat biljetter till Prometheus! Gissa hur glad jag blev?! ;)


Toklängtar verkligen till ikväll. Tror den är grym.Förhoppningsvis är den inte översatt till tyska ikväll... ;)

 
ANNONS
 
Erik

Erik

6 juni 2012 13:55

Den filmen va helt okey, jag gillade Noomi i den filmen.
Roligt att du gillar tävlingen, du får se till å va me så kanske du kan vinna :)

http://www.filmkritikerna.se

softkitty

6 juni 2012 14:15

Jag ska definitivt vara med och tävla! Älskade verkligen priset! :)

 
Ingen bild

t

6 juni 2012 14:10

Blir spännande att se sen vad du tycker om den här tokhajpade filmen, men jag har inte bråttom att se den- gillar varken Alien-universumet eller SF-filmer;P

Du kan värma upp med den här trailern också:

http://www.youtube.com/watch?v=KIgNinx_G_U

softkitty

6 juni 2012 14:15

vaaaaa? Gör du inte? Konstiga du! ;)
Nä, du gillar väl mest sånt som kan hända i verkligheten? Typ mord, blod och snusk. Hehe!

 
Ingen bild

t

6 juni 2012 14:24

Alien-monstret är bland det grymmaste filmmonster som har gjorts, men tyvärr är de inte med i skräckfilm utan istället i den första som bara är låååång och tråkig, och sedan spårade det ut fullständigt med allt tjafs om Weaver är mammma till monstren eller inte;P Men själva monstret älskar jag, jag skulle bara vilja ha det i ett annat sammanhang istället för i rymden!
Ja mord, blod, splatter och snusk is my kind of movie-cocktail;D Krydda med lite rå action också så är det jag i ett nötskal!

softkitty

6 juni 2012 14:26

Och jag är lite mer övernaturlig av mig ;)

Att hon skulle vara mamma till monstret har jag aldrig hört talas om faktiskt. Vad märkligt. Det tror jag faktiskt inte på. Monstret är mamma till alla småmonster, så enkelt är det. Inget weaver där inte.

 
Ingen bild

t

6 juni 2012 14:41

Haha ja men tur vi är olika och gillar olika saker;)

Jag har för mig att det var mycket jidder om det där i framför allt den fjärde, och sämsta filmen, då weaver kladdar med den stora drottningen mot slutet men jag minns kanske fel och du har nog rätt.

softkitty

6 juni 2012 14:48

Jag har inte sett fjärde filmen så det kan förklara varför jag inte visste om det. Men jag har aldrig hört någon nämna det heller. Men visst. Jag köper att det ibland kan vara intressant med filmer där man får fundera lite och att saker och ting inte är helt uppenbart. Då är det ju upp till var och en vilket slut man vill föreställa sig liksom. :)

 
Ingen bild

t

6 juni 2012 23:12

Ajaj inte sett den fjärde filmen ännu;P Jag vet inte, men det känns som att i framför allt tredje och fjärde filmen så kommer de här modersgrejsandet upp och då tycker jag det börjar spåra ur alldeles för mycket haha! Men du har rätt, filmerna öppnar för olika tolkningar och man kan ju själv välja vad man "ser" i weaver och monstrerna;D

softkitty

6 juni 2012 23:17

Helt korrekt. :)

Och som sagt... Den här filmen rättar till en del av vissa antaganden när det gäller just "modersgrejsandet" - tycker jag!

 
Ingen bild

t

6 juni 2012 23:26

Kan bara säga att jag inte är så övertygad att Noomi är så bra ens i den här, för i de filmer jag sett henne i hittills så har hon inte trollbundit mig, framför allt inte i norska Babycall... Hon var inte heller bra i Flickan med draktatueringen och ja, hon har inte varit bra någonstans hittills så jag tror jag kommer att ogilla henne även här. Alldeles för mycket credd har hon fått så det räcker och blir över, någon måste ju klaga på henne också;)

Haha det låter bra om det blir nya antagande om moders-grejset i den här, desto större anledning att se den;D

softkitty

6 juni 2012 23:29

Jag tycker att hon är vansinnigt bra i det jag sett med henne. Men om du inte gillar henne kanske du gillar charlize theron mer? :)

 
Ingen bild

t

6 juni 2012 23:34

I överlag gillar jag inte svenska skådisar, för mycket dramaten över dem och det märks för tydligt att de bara "skådespelar"! Theron gillar jag betydligt bättre så hon blir jag nöjd med säkerligen, men amerikanska skådisar kan ju agera till skillnad från våra inhemska "förmågor";D

softkitty

6 juni 2012 23:48

Ääääh! Det var lite orättvist sagt. Det finns en del bra skådisar här i sverige också, men jag håller med dig om att MÅNGA är för teatraliska. Det är jobbigt.

Jag tror de flesta föredrar amerikanska skådisar eftersom det är amerikanska filmer som världen prepareras med. Vi är mest van vid dem så vi känner oss mest bekväma med amerikaner.

 
Ingen bild

t

6 juni 2012 23:59

Inte alls, de är så dåliga så de blir bra, i andras ögon! De bra svenska skådisar vi har kan man räkna på ena handens fingrar, de bra filmer vi har gjort i det här landet är ännu färre;P Jag verkligen hatar svensk film och svenska skådisar!

Haha ja och det är för väl det för amerikanarna har stålarna för att göra riktigt bra film och de har kunskapen för att ha med riktigt bra skådisar också;D Sverige är frånsprunget från så många läder just nu, framför allt Norge som verkligen vågar satsa på annorlunda alster som Död snö och Trolljägarna... Och vad kontrar vi med? Ännu en Hamiltonfilm, ännu en Wallanderfilm och ännu en deckarjävelafilm. Finns ingen fantasi kvar här, antingen är det deckare eller något feministiskt beställningsverk såsom Män som hatar kvinnor eller Tusen gånger starkare. Jag orkar fan inte;P Jag ser hellre på våra norska grannars filmer, eller ännu heller Finland med deras Iron sky. Jag ser inte svensk skitfilm längre. Jag tänker i alla fall inte betala skitfilmerna så det produceras ännu mer av den skit vi gör nu. Svergie som filmland var världsledande en gång i tiden men nu vet jag fan inte var vi är... vi är inte ledande i alla fall!

softkitty

7 juni 2012 00:11

Jag känner dina heta känslor ända hit. Hehe! Jag håller inte med dig, som sagt, när det gäller de svenska skådisarna, men det där med att sverige inte är ett filmland kan jag definitivt hålla med om. Tyvärr. Tycker dock själv att jag är ganska bra... ;)

 
Ingen bild

t

7 juni 2012 00:34

Sorry ibland tar känslorna överhanden och framför allt när det handlar om svenska filmer och svenska skådisar som jag per automatik sågar! Kan inte erinra mig en enda bra svensk film eller svensk skådis som har gjort något bestående intryck på mig på länge, och det blir inte bättre av att man snabbt utnämner skitfilmer som Sommaren med Göran till klassiker, känns som att det inte krävs speciellt mycket för att bli en klassiker i det här landet längre!

Men som filmland har vi hamnat rejält efter och det blir inte bättre utav att vi hyllar Storm som en svensk Matrix i tid och otid, nu måste vi få fram något nytt igen någon gång!

Haha fattar inte riktigt vad du menar med "tycker dock själv att jag är ganska bra"?:)

softkitty

7 juni 2012 01:01

Storm har jag inte ens sett, och jag tror inte jag tänker göra det ens. Jag är inte lika fanatisk när det kommer till film som jag kan vara med serier. ;)

Jag menar bara det jag sa. Jag tycker att jag är en bra skådis. Men sen så är det ju så att man aldrig är bättre än den man har som motspelare. Hur som helst...Jag är till stor del svensk. :P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av softkitty - Söndag 31 aug 16:06

Av softkitty - Söndag 31 aug 09:04


   

Av softkitty - Söndag 31 aug 08:23


   

Av softkitty - Lördag 30 aug 21:45

Lugn viskande vishetblev hennes lön för besväret   inga överordinga fantasieringen omotiverad tilltro vare sig till religion, öde eller vetenskap   men insikten växtestolthet krackelerade   för att bli älskad måste du älska - först och of...

Av softkitty - Lördag 30 aug 19:56


 

Presentation


Skriver av hjärtats lust både poesi, vardagsbetraktelser,foto, känslor, mående och småtips.

Mejlkontakt

Intresserad av ett samarbete, annonsering eller sponsring? Mejla mig och berätta utförligt om ditt förslag så svarar jag så snart som möjligt.

 

ienannandelavlivet@live.se

Innan du kommenterar...

Jag kommer INTE att acceptera några kommentarer i min blogg som handlar enbart om någon typ av reklam (eller spam) som tex "tävling i min blogg/bli veckans blogg/ titta in på den här länken/snälla rösta på mig" osv.

Gilla bloggen

Häng med mig!

bloglovin
i en annan del av livet

Translate my blog

Fråga mig

31 besvarade frågor

Sök i bloggen

Senaste inläggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se