softkitty

Direktlänk till inlägg 15 februari 2016

Synbart aptitligt

Av softkitty - 15 februari 2016 18:15

Alla känner ju säkert till uttrycket "att äta med ögonen", eller hur?! Det stämmer ju ur många synvinklar. Det är ju inte bara så att man vill att maten ska se vacker ut, utan omgivningen är minst lika viktig. Stämningen, miljön. Dofterna, ljuset. Kort sagt - inredningen spelar otroligt stor roll. 


Exakt VAD man föredrar växlar ju från person till person, men jag vill väldigt gärna ha en mysig atmosfär med lite "hemma-känsla". Det ska vara bekvämt och ombonat. Sen kanske man av någon anledning, trots att man gillar det "ombonat och trevligt" vill ha lite restaurangkänsla hemma... Då kan man till exempel kika in hos azdesign.se för alla typer av restauranginredning i alla möjliga smaker och stilar. Soffor, bord, sittpuffar, fåtöljer, stolar, pallar... You name it!

Nu har ju jag balkong, men hade jag haft en uteplats så skulle jag nog satsat på någon trevlig "restauranginredning" på uteplatsen.


Skulle någon istället vara lite mer inriktad på konferens och konferensmöbler så finns det också att tillgå. Både bord och praktiska fällbara stolar och stapelbara dito.


Skulle någon av mina läsare kunna tänka sig att inreda hemma utefter  en "restaurang-stil"? Vad tycker ni om de fina möblerna? Själv skulle förstahandsvalet vara en sittpuff. Tveklöst. ;)

Skulle ni också välja inredning från AZ Design?


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av softkitty - 7 juli 2017 20:03


Ja, som rubriken lyder då: barnvagnar på nätet. Det är liksom det detta inlägg ska handla om. Man kan ju fråga sig om någon alls handlar något i fysiska affärer längre (förutom dagligvaror då...). MEN efter att man blivit gravid då och konstaterat at...

Av softkitty - 3 september 2016 14:01


Jag har alltid varit superpysslig av mig, men vilka material och vad jag har tillverkat har alltid varierat. Just för tillfället har det blivit mycket smycken, men i sommar har jag även börjat jobba så smått även med att sy väskor och gjuta betong (n...

Av softkitty - 27 april 2016 12:59

Städning är ju något som angår alla - oavsett samhällsklass och plats i livet. Alla gör det, alla behöver det (somliga mer än andra, såklart). Jag personligen städar hellre lite, lite och ofta än mycket och sällan. Det känns så överväldigande då och ...

Av softkitty - 9 december 2015 18:13


Ett drömhus eller drömbostad har väl alla? Jag har ännu inte riktigt klart för mig hur inredningen (det så kallade "lösöret") skulle se ut, men jag vet att jag vill ha högt i tak. Luftiga utrymmen. Gärna lite "dold" lyx så som golvvärme i alla rum. H...

Av softkitty - 9 augusti 2015 10:26


 

Presentation


Skriver av hjärtats lust både poesi, noveller och mycket, mycket foto. Kreativitet är ledordet.

Mejlkontakt

Intresserad av ett samarbete, annonsering eller sponsring? Mejla mig och berätta utförligt om ditt förslag så svarar jag så snart som möjligt.

 

ienannandelavlivet@live.se

Instagram

Translate my blog

Fråga mig

32 besvarade frågor

Sök i bloggen

Senaste inläggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se