softkitty

Senaste inläggen

ANNONS
Av softkitty - 12 mars 2015 08:16

 

ANNONS
Av softkitty - 11 mars 2015 18:09

 

Av softkitty - 11 mars 2015 08:13

 

Av softkitty - 10 mars 2015 10:59

När det vankas maskerad blir de allra flesta ivriga och går in för det så pass att de köper crazy linser. Visserligen finns det också de som suckar lite när de ser att det är en maskeradinbjudan men en hel del tycker nog också att det är riktigt festligt. För det blir liksom inte bara en vanlig fest. Det blir förhoppningsvis en kväll ni sent ska glömma full med skratt och galna minnen. Och det blir ju dessutom väldigt mycket roligare om alla lägger ner tid och möda på sin kostym så att man inte kan känna igen varandra vid första anblick.


I dag finns det en hel del olika kostymer som mer eller mindre kan kallas för klassiska i maskeradsammanhang. Dock kan även dessa ta sig till en helt ny nivå om du köper så kallade crazy linser för att toppa klädseln. Har du till exempel planerat att klä ut dig till en gammal hederlig katt kan du köpa linser som ger dig ögon likt en katt. Och det blir ju både roligt och lite läskigt på samma gång. Men ingen kan säga att du är tråkig!

Av softkitty - 10 mars 2015 10:55

 

Presentation


Skriver av hjärtats lust både poesi, noveller och mycket, mycket foto. Kreativitet är ledordet.

Mejlkontakt

Intresserad av ett samarbete, annonsering eller sponsring? Mejla mig och berätta utförligt om ditt förslag så svarar jag så snart som möjligt.

 

ienannandelavlivet@live.se

Instagram

Translate my blog

Fråga mig

32 besvarade frågor

Sök i bloggen

Senaste inläggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se