softkitty

Senaste inläggen

Av softkitty - 17 februari 2015 09:05

 

ANNONS
Av softkitty - 16 februari 2015 08:01

 

ANNONS
Av softkitty - 12 februari 2015 16:44

   

Av softkitty - 12 februari 2015 08:04


"C3 Mix&GO® Pro är en 3-i-1 blender, juicepress och kvarn som klarar både att mixa, pressa juice och mala. Med själva blendern mixar enkelt smoothies eller proteindrycker direkt i flaskan, skruvar på locket och den är redo att drickas. Den kan användas som juicepress när du fäster presstillbehöret på blendern eller så kan du mala nötter eller kaffebönor om du väljer att fästa knivdelen. Enkelt, smart och praktiskt!"

 

Nu kan just du vinna en sån här då såklart. Klicka på bilden här ovan för att så enkelt som möjligt ta chansen, du också! ;)

Av softkitty - 10 februari 2015 11:41

På något sätt så angår väl märkeskläder oss alla i den bemärkelsen att ALLA tycker NÅGOT om dem. Antingen älskar man dem, tycker att de är prisvärda, självklara. Eller så är det bara helt idiotiskt. Eller hur? Jag tillhör skaran som tycker att det oftast är väldigt vettigt. Har man pengarna där och då så är det vettigare att lägga dem på en dyrare märkesplagg med kontrollerat skapande bakom det, än tiotusen olika "B-plagg" tillverkade av nån barnarbetare i Bangladesh. Dessutom har märkeskläder en finfin andrahandsmarknad, så det behöver inte kosta skjortan.


Nu är ialla fall vintern snart till ända och då kan det väl passa med en liten inventering av garderoben inför sommaren och våren. Planerar ni tex ett par inköp av några läckra t-shirts (som går att använda till i princip nästan alla typer av outfits) som rekomenderar jag er att klicka in på länken. I Spelbutiken finns i princip ALLT ni kan tänkas vilja (och inte vilja) ha. Supermysiga tillskott till garderoben tex. ;)


Jag vet ialla fall var jag ska tillbringa tiden när lönen kommer! :)


Spelbutiken

Av softkitty - 8 februari 2015 08:15

Det är väl bäst att skriva en rad eller två och säga att jag fortfarande lever. Som jag skrivit om förut så är det enklaste och bästa sättet  att följa mig (om intresse finnes) på Instagram istället för bloggen. Min Insta uppdateras flera gånger varje dag. Där får ni kontakt med mig lite snabbare. Ni kan klicka på Insta-länken i vänstra kolumnen här på bloggen eller så kan ni bara söka på anascylla på Insta. ;)


 

Av softkitty - 28 januari 2015 08:39

 

Presentation


Skriver av hjärtats lust både poesi, noveller och mycket, mycket foto. Kreativitet är ledordet.

Mejlkontakt

Intresserad av ett samarbete, annonsering eller sponsring? Mejla mig och berätta utförligt om ditt förslag så svarar jag så snart som möjligt.

 

ienannandelavlivet@live.se

Instagram

Translate my blog

Fråga mig

32 besvarade frågor

Sök i bloggen

Senaste inläggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se