softkitty

Senaste inläggen

Av softkitty - 15 januari 2015 16:01

 

ANNONS
Av softkitty - 15 januari 2015 13:16

 

ANNONS
Av softkitty - 15 januari 2015 08:07

 

Av softkitty - 14 januari 2015 08:18

Det är alltid roligare att ge än att få, brukar det heta. Men att ge kan även vara jobbigt och stressigt, med ett resultat som man är allt annat än nöjd med. Genom att ge bort ett presentkort visar du din uppskattning samtidigt som du är säker på att du ger bort något som kommer till användning. Presentkort, som alla andra presenter, kräver tid, eftertänksamhet och, om man är flera, samordning. Förr krävdes det att man gick ner till butiken i fråga och köpte presentkortet på plats, men numera kan du enkelt söka reda på butiken online och köpa presentkortet direkt från datorn, surfplattan eller telefonen. Den tid du sparar på att köpa presentkorten på nätet kan du istället lägga på att fundera fram den perfekta butiken att handla i.


Fördelen med att handla presentkort online är, precis som med e-handel över lag, att du har hela marknadens utbud några knapptryck bort. Ta hjälp av sökmotorerna eller använd dig av hemsidor som samlar och listar olika butikers presentkort. Under tiden du letar kanske du hittar, för dig hittills okända, butiker som har så mycket fina grejer att du inte kan välja. Vare sig du söker efter ett presentkort till morsdag, en upplevelse att ge bort i julklapp eller superpresentkortet att ge från hela syskonskaran hittar du det snabbt och smidigt på internet. Har ni dessutom lite bråttom är presentkort på internet den perfekta lösningen då det ofta finns möjlighet att köpa och skriva ut presentkortet direkt. Befinner du dig på annan ort än personen som ska firas underlättar det ytterligare om du köper presentkortet på nätet. Istället för att leta reda på rätt affär, köpa presentkortet och sedan gå till posten och skicka det kan du med några enkla knapptryck köpa och skicka presentkortet precis dit det ska. Du sparar tid, pengar och miljö!


Eftersom det blir allt vanligare att handla presentkort på nätet erbjuder de flesta butiker olika sätt att göra presentkorten personliga. De kan handla om möjligheten att skriva personliga hälsningar eller designen av själva presentkortet.

Av softkitty - 13 januari 2015 08:16

 

Av softkitty - 12 januari 2015 07:35

   

Presentation


Skriver av hjärtats lust både poesi, noveller och mycket, mycket foto. Kreativitet är ledordet.

Mejlkontakt

Intresserad av ett samarbete, annonsering eller sponsring? Mejla mig och berätta utförligt om ditt förslag så svarar jag så snart som möjligt.

 

ienannandelavlivet@live.se

Instagram

Translate my blog

Fråga mig

32 besvarade frågor

Sök i bloggen

Senaste inläggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se