softkitty

Senaste inläggen

Av softkitty - 4 januari 2015 08:22

Jag insåg precis att jag inte har bloggat något i år direkt. Hmmm... Det sätter ju tonen för hur min blogg i mångt och mycket ser ut nu för tiden. Men jag lever ialla fall, och jag frodas (alltför mycket...i julfettet...haha!) så inte mycket dramatiskt har hänt. Jag fortsätter detta året på ungefär samma sätt rent "arbetsmässigt/bloggmässigt" som jag gjorde förra året. Förhoppningsvis kanske jag styr upp bloggen lite mer. Jag vet att jag vill ha en fotoblogg och jag vet hur tonen går och vad jag vill satsa på. Nu måste jag bara hitta ett sätt att uttrycka mig på också. Genom att profilera min sida lite bättre så hoppas jag även kunna få mer utbyte av likasinnade personer också, som har samma inriktning och intresse som jag - dvs. foto. Och då i huvudsak foto när det gäller gammalt, övergivet, upphittat...arkeologiskt, till och med.


Jag hoppas att de läsarna som trots allt hänger kvar vid min blogg fortfarande fortsätter att göra det. Det blir inget privatliv och snaskiga hemligheter här, men istället mitt största intresse...som ju på sätt och vis faktiskt skildrar den jag är och mitt inre på ett väldigt bra sätt. ;)


God fortsättning, kära läsare!


 

ANNONS
Av softkitty - 31 december 2014 10:04


Visst skulle det passa att börja året med en superspännande film? Klicka på bilden här ovan så har ni chansen att snabbt och enkelt vinna ett par biljetter! :)

ANNONS
Av softkitty - 31 december 2014 09:31

     

Av softkitty - 30 december 2014 08:19

 

Av softkitty - 29 december 2014 14:45

 

Av softkitty - 29 december 2014 08:55

     

Av softkitty - 28 december 2014 17:30

 

Av softkitty - 28 december 2014 16:15

 

Presentation


Skriver av hjärtats lust både poesi, noveller och mycket, mycket foto. Kreativitet är ledordet.

Mejlkontakt

Intresserad av ett samarbete, annonsering eller sponsring? Mejla mig och berätta utförligt om ditt förslag så svarar jag så snart som möjligt.

 

ienannandelavlivet@live.se

Instagram

Translate my blog

Fråga mig

32 besvarade frågor

Sök i bloggen

Senaste inläggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se