softkitty

Senaste inläggen

ANNONS
Av softkitty - 11 juli 2015 08:33

 

ANNONS
Av softkitty - 10 juli 2015 19:33

Av softkitty - 10 juli 2015 09:00

Eller...svinigt tidig morgon också - om ni så vill!?! Sov inte alls speciellt bra inatt...konstigt nog. Mina vansinniga nätter och drömmar är sen nästan ett år helt spårlöst borta och 90% av alla nätter jag numera har är precis så som de ska vara. Rena drömnätter. Not so much inatt. Eller nej. Det var inga mardrömmar som höll mig vaken, men jag kunde helt enkelt inte sätta huvudet på viloläge trots trötthet. Tankar mal i 110. Sen blir det inte bättre av att jag har ett gäng ohängda barn i huset som väcker mig så fort jag eventuellt börjar somna in. Håhåjaja. Ja, jag gnäller en aning...men med tanke på hur oerhört sällan jag faktiskt gör det nuförtiden så anser jag mig ha lite rätt att göra det. ;)


Här är en liten morgonbild av en svintidig morgon...


 

Av softkitty - 9 juli 2015 17:37

Av softkitty - 9 juli 2015 11:39Är du också sugen på ett roligt, litet spel under regniga sommardagar? Du behöver bara klicka på bilden för att snabbt och enkelt kunna delta i den här tävlingen om något av spelen #opassande eller Sten,sax & påse - superdueller. Bra va? :)

Av softkitty - 9 juli 2015 09:45

Visst är grönt skönt...och även om jag  stundtals i mitt fotograferande frossar i mörker så kommer jag alltid tillbaka till naturen. Det är ju där vi alla har våra rötter och det är där jag alltid alltid känner mig som mest hemma. Här är en extremt grön, skön bild för er att njuta av. Är det någon av läsarna som känner igen vilken blomma det kan röra sig om? ;)


 Av softkitty - 8 juli 2015 11:35

 

Presentation


Skriver av hjärtats lust både poesi, noveller och mycket, mycket foto. Kreativitet är ledordet.

Mejlkontakt

Intresserad av ett samarbete, annonsering eller sponsring? Mejla mig och berätta utförligt om ditt förslag så svarar jag så snart som möjligt.

 

ienannandelavlivet@live.se

Instagram

Translate my blog

Fråga mig

32 besvarade frågor

Sök i bloggen

Senaste inläggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se