softkitty

Direktlänk till inlägg 6 juni 2012

Tillgänglig

Av softkitty - 6 juni 2012 11:44

Det är  lika bra att jag uppdaterar bloggen nu, medans jag kan. Man vet ju aldrig när de nästa gång bestämmer sig för att göra hela Bloggplatsen otillgänglig (och ja, så länge de inte kommer med en officiell förklaring till det inträffade så kommer jag att skylla på dem).


Visserligen har jag ju ganska nyss vaknat så mycket har inte hänt och jag har inte hunnit varken funderar eller konstatera något -mer än att jag verkar ha möjlighet att blogga för tillfället. Och att flera liter kaffe väntar. Visserligen sov jag 9 timmar men jag skulle nog behövt sova ännu längre om kroppen skulle fått komma ifatt sömnbristen. Men som sagt...Med lite kaffe kan det mesta motverkas. ;)


Vad mer då? Planerna för idag har jag inte riktigt klart för mig (det är ju röd dag så jag vet inte hur mycket jag kan göra av allt jag vill och tänkt) men jag måste ringa några viktiga samtal och sen får vi se om det kanske blir bio och/eller lite shopping. Röda dagar är vanligtvis förbannat tråkiga dagar, så då måste man ju göra det allra bästa av dem, eller hur? :)


Vad ska ni göra idag då, när ni är lediga?

 
ANNONS
 
Darksess

Darksess

6 juni 2012 13:45

Jag är ledig ^^ Ska ordna lite inför helgen då jag ska baka till ett bröllop, blogga och kanske ordna en vlogg, det var på tok för längesen senast.

http://www.darksess.com

softkitty

6 juni 2012 14:16

Ja en vlogg tycker jag du ska göra! Det är alltid kul att höra dig prata! Du är så gullig! ^^

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av softkitty - Onsdag 23 april 11:46

Allt var så vackertdå gryningen beredde platsoch dagen släpptes friinför himlens alla färgeroch solen i sin rodnad.Den sökte mellan stam och grenner mot markens gräsvid den glittrande bäckenmot främmande horisontoch där vid vindens dova susfinner den...

Av softkitty - Onsdag 23 april 10:01

Som ni som följer min blogg redan vet, så har jag ju i princip vidriga mardrömmar varje natt (mest pga min PTSD, gissar jag) som jag alls lyckas sova. Även denna väldigt tidiga morgon vaknade jag till av att jag skrek och var alldeles genomsvettig oc...

Av softkitty - Onsdag 23 april 09:22

Satt och tittade lite på den amerikanske konstnären  Kris Kuksis senaste verk, och kände att de helt enkelt är för bra för att inte dela med sig av. Tar man sig tiden att se, känna och tänka efter som betraktare är Kuksis jobb både sanslöst vackert o...

Av softkitty - Tisdag 22 april 22:44


Presentation


Skriver av hjärtats lust både poesi, vardagsbetraktelser,foto, känslor, mående och småtips.

Mejlkontakt

Intresserad av ett samarbete, annonsering eller sponsring? Mejla mig och berätta utförligt om ditt förslag så svarar jag så snart som möjligt.

 

ienannandelavlivet@live.se

Innan du kommenterar...

Jag kommer INTE att acceptera några kommentarer i min blogg som handlar enbart om någon typ av reklam (eller spam) som tex "tävling i min blogg/bli veckans blogg/ titta in på den här länken/snälla rösta på mig" osv.

Gilla bloggen

Häng med mig!

bloglovin
i en annan del av livet

Translate my blog

Fråga mig

31 besvarade frågor

Sök i bloggen

Senaste inläggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se