softkitty

Direktlänk till inlägg 6 juni 2012

Tillgänglig

Av softkitty - 6 juni 2012 11:44

Det är  lika bra att jag uppdaterar bloggen nu, medans jag kan. Man vet ju aldrig när de nästa gång bestämmer sig för att göra hela Bloggplatsen otillgänglig (och ja, så länge de inte kommer med en officiell förklaring till det inträffade så kommer jag att skylla på dem).


Visserligen har jag ju ganska nyss vaknat så mycket har inte hänt och jag har inte hunnit varken funderar eller konstatera något -mer än att jag verkar ha möjlighet att blogga för tillfället. Och att flera liter kaffe väntar. Visserligen sov jag 9 timmar men jag skulle nog behövt sova ännu längre om kroppen skulle fått komma ifatt sömnbristen. Men som sagt...Med lite kaffe kan det mesta motverkas. ;)


Vad mer då? Planerna för idag har jag inte riktigt klart för mig (det är ju röd dag så jag vet inte hur mycket jag kan göra av allt jag vill och tänkt) men jag måste ringa några viktiga samtal och sen får vi se om det kanske blir bio och/eller lite shopping. Röda dagar är vanligtvis förbannat tråkiga dagar, så då måste man ju göra det allra bästa av dem, eller hur? :)


Vad ska ni göra idag då, när ni är lediga?

 
ANNONS
 
Darksess

Darksess

6 juni 2012 13:45

Jag är ledig ^^ Ska ordna lite inför helgen då jag ska baka till ett bröllop, blogga och kanske ordna en vlogg, det var på tok för längesen senast.

http://www.darksess.com

softkitty

6 juni 2012 14:16

Ja en vlogg tycker jag du ska göra! Det är alltid kul att höra dig prata! Du är så gullig! ^^

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av softkitty - Måndag 1 sept 20:08


Nu är ju inte jag något stort fan av ordet "mys" men ibland så känns det som att det är det enda som passar. Att dricka té i sin ensamhet, titta på tv och tända en massa ljus - höstens första dag till ära - det är ju kvällsmys deluxe. Längtar extremt...

Av softkitty - Måndag 1 sept 15:58


Facebook-gruppen hittat ni här. :)        

Av softkitty - Måndag 1 sept 14:36

Visserligen är det bara första dagen på hösten idag, men som vanligt så är jag alltid ute i god tid när det gäller min favorithögtid julen. Börjar jag i tid så vet jag att den alltid blir så som jag hoppas. Jag har till exempel redan börjat kika på j...

Av softkitty - Måndag 1 sept 14:25


     

Av softkitty - Måndag 1 sept 09:37

Idag är det första september och därmed den första dagen på hösten. Till viss mån så kämpar jag flitigt emot att hösten ska komma (väldigt dåraktigt naturligtvis) men eftersom den kommer varje år så är det lika bra att resignera, helt enkelt. Jag äls...

Presentation


Skriver av hjärtats lust både poesi, vardagsbetraktelser,foto, känslor, mående och småtips.

Mejlkontakt

Intresserad av ett samarbete, annonsering eller sponsring? Mejla mig och berätta utförligt om ditt förslag så svarar jag så snart som möjligt.

 

ienannandelavlivet@live.se

Innan du kommenterar...

Jag kommer INTE att acceptera några kommentarer i min blogg som handlar enbart om någon typ av reklam (eller spam) som tex "tävling i min blogg/bli veckans blogg/ titta in på den här länken/snälla rösta på mig" osv.

Gilla bloggen

Häng med mig!

bloglovin
i en annan del av livet

Translate my blog

Fråga mig

31 besvarade frågor

Sök i bloggen

Senaste inläggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se