Direktlänk till inlägg 28 mars 2014
Jag menar såklart bakverkstan. Det är där jag härjat mest hela dagen och det är fortfarande en sak kvar att göra i den men det tar jag när jag varit inne i stan och hämtat ungarna och en utav dotterns kompisar och handlat. Bakade som vanligt min sockerfria sockerkaka (som jag lovat att ge ut receptet på igen, så...här är det) och något annat som jag inte bakat på hur länge som helst: kokostoppar! ÄLSKAR ju kokos så jag fattar inte varför egentligen. De är också sockerfria för övrigt och här nedan är receptet:
Sätt ugnen på 175°. Smält smöret. Rör ihop ägg och sötning i en skål. Tillsätt kokosflingor, citronskal och smör och rör ihop till en smet. Låt stå i 10 min. Klicka ut smeten med hjälp av två skedar och forma till 15 stora eller 30 små toppar på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen ca 15 min för stora toppar och ca 10 min för små toppar.
Städning är ju något som angår alla - oavsett samhällsklass och plats i livet. Alla gör det, alla behöver det (somliga mer än andra, såklart). Jag personligen städar hellre lite, lite och ofta än mycket och sällan. Det känns så överväldigande då och ...
Alla känner ju säkert till uttrycket "att äta med ögonen", eller hur?! Det stämmer ju ur många synvinklar. Det är ju inte bara så att man vill att maten ska se vacker ut, utan omgivningen är minst lika viktig. Stämningen, miljön. Dofterna, ljuset. Ko...
Intresserad av ett samarbete, annonsering eller sponsring? Mejla mig och berätta utförligt om ditt förslag så svarar jag så snart som möjligt.
ienannandelavlivet@live.se