softkitty

Senaste inläggen

Av softkitty - 4 juni 2015 11:10

Det är ju ingen hemlighet att jag älskar lyrik. Poesi. För mig är allt poesi. Det ser bara lite olika ut. Det fungerar ungefär som vi människor. Vi är alla olika, men vi är fortfarande alla människor. Samma med lyrik. Något jag också älskar, som inte lär ha undgått någon av mina läsare, är att naturen ligger hemskt nära mitt hjärta och själ.


Slår man ihop dessa faktum så kan ni säkert gissa hur överlycklig jag blev när jag fick veta att Vattenfall tagit steget att värna om både miljö och "sponsra" lyriken och kreativiteten genom att ladda en av Stockholms bussar med el OCH i samband med det - också ladda denna buss med några författare som hade lite högläsning. 


Jag hoppas SÅ att Vattenfall fortsätter ladda både miljön och själen hos stressade stadsbor och att det till slut bara kommer att brumma runt elbussar på gatorna. Bra gjort Vattenfall!Detta är ett sponsrat inlägg.ANNONS
Av softkitty - 4 juni 2015 06:38

Hur vida storm och regn kommer att hålla sig borta idag håller jag för osannolikt, MEN jag har ju solar i rabatterna. Flera. Olika. Det här är en av dem.


 

ANNONS
Av softkitty - 3 juni 2015 08:07

Det känns som att sommaren inte kan komma fort nog just nu. Efter den absolut kallaste och blötaste våren sen 60-talet så tror jag att varenda genomfrusen människa i landet längtar mer än någonsin efter både värme och semester. Förra veckan så sas det att denna vecka skulle bli sååå solig och varm, men helt ärligt - det tog jag med en nypa salt. Vågar inte tro på att det blir så varmt som det sägs bli på Nationaldagen heller.

Som vanligt när det känns hopplöst med vädret så är jag dock glad över att jag är en sån flitigt fotograferande människa. Det finns alltid värme, sol, färg och liv i min dator och fotoalbum. Den här bilden tog jag igår. Den känns så himla sommar för mig...

Av softkitty - 2 juni 2015 17:44

Tänkte att jag bara vara tvungen att slänga upp en bild på ett av mina absoluta favorit-ödehus - också kallat "Spökhuset" här i trakten. Jag älskar stället och har förmodligen fotat varenda liten detalj av det vid det här laget, men det är fortfarande något som ständigt drar mig tillbaka dit. Skulle inte tveka att flytta in en sekund om möjlighet gavs...även om det nu är helt vansinnigt nedgånget. ;)

Av softkitty - 2 juni 2015 09:54


Kort synopsis:
Med all den charm och humor publiken är van vid från Walt Disney Animation Studios, kommer nu Big Hero 6 - en actionfylld äventyrskomedi som introducerar Baymax, en kärleksfull personlig sjukvårdsrobot, som formar ett särskilt band med underbarnet Hiro Hamada. När en fruktansvärd händelse leder dem rakt in i en farlig plan som hotar hela San Fransokyo, måste Hiro vända sig till Baymax och hans vänner – adrenalinjunkien Go Go Tomago, den neurotiske Wasabi, kemigeniet Honey Lemon och serienörden Fred – och tillsammans bildar de en grupp ovanliga hjältar. Upplev Disneys Big Hero 6, fylld med häftig action och oförglömliga karaktärer – en film hela familjen kommer tycka om!
 

Hur mysig låter inte denna film?! Fattar inte att jag inte sett den än, med tanke på hur mycket underbart jag hört om den. Om inte ni har sett den eller vill se den om och om igen så kan ni nu vinna ett ex av denna söta film. Klicka bara på bilden här ovanför så kommer ni direkt till den superenkla tävlingen. :)
Av softkitty - 2 juni 2015 06:29

Det är visserligen Juni nu. Sommar. Till och med ordet smakar gott...men hur najs är det egentligen när man bara behöver sticka ut nosen genom dörren för att storma iväg i ett nästan minus-gradigt regnoväder?! Fy fan. MEN visst lever vi på hoppet? Det skulle bli vackert väder till nationaldagen mumlades det visst om. Det återstår väl att se, och tills dess så njuter jag av härliga blomster och bilder från gångna somrar (också kallade "fornstora da'r).


 

Presentation


Skriver av hjärtats lust både poesi, noveller och mycket, mycket foto. Kreativitet är ledordet.

Mejlkontakt

Intresserad av ett samarbete, annonsering eller sponsring? Mejla mig och berätta utförligt om ditt förslag så svarar jag så snart som möjligt.

 

ienannandelavlivet@live.se

Instagram

Translate my blog

Fråga mig

32 besvarade frågor

Sök i bloggen

Senaste inläggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se